Prado

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Taste 4SO Prado tuintafel

De Taste 4SO Prado tuintafel is een beauty en staat voor gezelligheid op je terras. Deze gezellig 160 cm ronde tuintafel van teak biedt plek aan 5 tot 6 personen. Zie jij jezelf al zitten met je familie vrienden, met zijn allen gezellig bij elkaar. De Prado tuintafel van Taste 4SO biedt het.

Prado tuintafel collectie

De Prado tuintafel set je eigenlijk zelf samen. Je hebt namelijk de keuze uit 2 frame soorten en 2 tafelbladen. hieronder zetten wij ze op een rij:

  • Prado teaktafelblad 160 cm rond
  • Antraciet frame  > voor de 160 cm ronde Prado
  • Frost grey frame > voor de 160 cm ronde Prado
  • Prado Ellipse tuintafel 240 x 115 cm ovaal met antracoiet frame en teakhouten tafelblad.

Prado Ellipse tuintafel

Dit is een speciale tuintafel en is ovaal van vorm. Hij heeft een totale lengte van 240 cm en een maximale breedte van 100 cm. Je kunt aan deze ovale tuintafel met 6 tot 8 personen gezellig tafelen. Het tafelblad is van klasse 1 teakhout met een antraciet frame.

Taste by 4 Seasons Prado aanbiedingen

Deze prachtige Prado tuintafel, hebben wij al gecombineerd met verschillende bijpassende tuinstoelen. Deze Prado tuinsets zijn daarbij als set aanbieding direct verkrijgbaar, maar je kunt ook zelf mix & matchen. Wij zullen dan altijd een leuke tuinset aanbieding doen voor de totale Taste 4SO Prado tuinset samenstelling.