Spartan

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Taste 4SO Spartan tuintafel

De 6 tot 8 persoons teakhouten tuintafel Spartan, is van het tuinmeubel merk Taste 4SO. Het is een volledige teakhouten tuintafel met een lengte van 240 cm. Het leuke aan het design is, dat het lijkt, dat het frame doorloopt in het bovenblad. De vergelijkbare Alto tuintafel van Taste 4SO, is de aluminium variant, van deze Spartan tuintafel.

Meer over de Spartan tuintafel

De Spartan tuintafel is gemaakt van klasse 1 teakhout. Dit is de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Al het teak is eerst gedroogd, tot de perfecte vochtigheidsgraad, waarbij werking van het teak geminimaliseerd wordt. Hierna is het tafelblad en het frame in elkaar gezet. Zo zie je dat Taste 4SO wat al meer dan 50 jaar ervaring heeft, bewust bezig is met zijn materialen en constructie. Het resultaat is een veel beter product, waar je vele jaren plezier aan beleeft.

Afmetingen

 • 240 cm lengte.
 • 100 cm breedte.
 • 75 cm hoogte.

Details:

 • Natuur product, met natuurlijke eigenschappen.
 • Klasse 1 teakhout.
 • 5 jaar garantie.
 • Wij adviseren om jaarlijks onderhoud te plegen.

Top 3 Spartan aanbiedingen

 • Spartan tuintafel + 6x Flores tuinstoel van 4SO
 • Spartan tuintafel + 6x Valencia van 4SO
 • Spartan tuintafel + 6x Palma/ Swing van Taste 4SO

Een teakhouten tuintafel kan een leven lang mee gaan

Als je teakhout goed onderhoud, kan het een levenslang mee gaan. Teakhout is een natuurproduct, waardoor invloeden van buitenaf, de kwaliteit van het hout gaan beïnvloeden. Zo kan en gaat teakhout verkleuring, werken en kan er vocht in de kern van het hout terecht komen. Met goed en regelmatig onderhoud, kan deze Spartan teakhouten tuintafel een heel leven lang mee gaan. Wij adviseren om het teak 1x in maart en 1x in september te behandelen. Natuurlijke eigenschappen, zullen nooit verdwijnen, dat is zo mooi van hout, het leeft.

Onderhoudsmiddelen die wij adviseren

Alle onderhoudsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar
 • Teak cleaner
 • Teak protector
 • Teak shield

Teak cleaner in een notendop: Dit maakt het teak schoon en zorgt ook dat eventuele mossen/ algen verwijdert worden.


Teak protector in een notendop: Dit is een soort olie, welke het teakhout verzadigt. Wanneer het teak verzadigd is, kan vocht niet meer doordringen in de kern van het teak.


Teak shield in een notendop: Moet je zien als een onzichtbare regenjas. Vet, regen, jam, brood kruimels etc. wordt tegengehouden door deze onzichtbare beschermlaag. Waardoor viezigheid niet in het hout kan treden.

Natuurlijke eigenschappen van teak

Wij hebben een verwijzing staan op onze klantenservicepagina, naar materialen. Bij het materiaal teak/ teakhout, lees je alles over de eigenschappen en het onderhoud van teakhouten tuinmeubelen. Omdat het een natuurlijk product is, kan er geen 5 jaar garantie gegeven worden op deze natuurlijke eigenschappen. Elke teakhouten plank is tenslotte uniek en kan een andere werking hebben door klimaat, zon, temperatuur, vocht, vuil en gebruik.

Wil je deze Spartan tuintafel aanbieding kopen?

De Spartan tuintafel van Taste 4SO is heel populair, net als de aluminium variant, de Alto. Ben je er vroeg bij, dan kun je hun nu direct bestellen en is die binnen enkele dagen in huis. Is die nu tijdelijk uitverkocht, geen probleem, neem dan contact met ons op. Wij zetten je dan op de wachtlijst. Zodra de nieuwe voorraad Spartan tuintafels binnen is, wordt deze direct naar je verstuurd.

De tuintafel Spartan van Taste 4SO in het echt bekijken?

De Taste 4SO tuinmeubel winkel van de Benelux staat in Nederland, namelijk in Naarden. Het adres is: Amsterdamsestraatweg 7B, 1411 AW Naarden. In onze toonzaal vind je een groot deel van het assortiment van Taste 4SO staan tuinmeubelen. Kom je specifiek voor de Spartan, informeer dan eerst naar de actuele showroommodellen.

Meer foto’s en video’s van de Spartan tuintafel

Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk en tevens zo realistisch mogelijk. Hierdoor wordt de keuze om deze mooie tuintafel te kopen nog makkelijker. Wij kunnen je extra beeldmateriaal toesturen of meer informatie vertellen over de Spartan. Neem hiervoor even contact met ons op en laat weten wat je wensen zijn.