Lovina

Modern en tijdloos. Dat is de Lovina serie van Taste 4SO. Een mix van zachte kleuren die samen een platform loungeset vormen, waarop je heerlijk kunt genieten met vrienden of familie. Een wit aluminium frame in combinatie met teak en taupe kussens. Bestaande uit verschillende onderdelen en modulair samen te stellen naar eigen smaak en ruimte in de tuin.

Lovina Taste 4SO kopen

Bestel de Lovina gemakkelijk in de webwinkel, er worden geen verzendkosten gerekend. Maak keuze uit een loungeset of stel zelf onderdelen samen. De Lovina platform bestaat uit 5 verschillende onderdelen en is leverbaar in wit of matt carbon. Naast twee 2-zits elementen bestaat de serie verder uit een center, hoekelement en koffietafel. Een sterk aluminium frame biedt een goede basis voor de teak platforms en de allweather kussens op de set. Onder de kussens zitten slipmatten, waardoor kussens niet schuiven.

Garantie

Je ontvangt op de artikelen van Taste 4SO 5 jaar garantie. De Lovina vraagt weinig onderhoud. Het aluminium roest niet, teakhout dien je eenmaal per jaar te onderhouden en de kussens kunnen tegen regen. Heb je hulp nodig bij het samenstellen of beschermen van de Lovina loungeset. Neem dan contact op met de klantenservice in Naarden en wij helpen je graag verder met je vragen. Of bezoek onze showroom langs de A1 om nog meer extra informatie te vergaren.

Specificaties:

- 202x82xH73 cm | platform 2,5 zitsbank L / R 
- 75x82xH73 cm | center element 
- 82x82xH73 cm | hoekelement 
- 82x82xH23 cm | koffietafel 
- 57 cm | zitdiepte 
- 37 cm | zithoogte 
- Beschikbaar in wit of matt carbon 
- 5 jaar garantie 
- All weather kussens 
- Inclusief klemmen: Ja 
- Gratis verzending 
- 2 tot 5 werkdagen levertijd 
- Kussens afritsbaar: Ja

Bestel nu de Taste 4SO Lovina platform loungeset in de webwinkel of vraag een offerte op bij het team van de klantenservice die je graag verder helpen.