Taste 4SO Wave tuinstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taste 4SO Wave tuinstoelen

De Taste by 4 Seasons Wave tuinstoelen hebben een mooie moderne uitstralingen. Het mooie rope wat je terugvindt op het zitvlak, rugvlak en op de armleuningen is momenteel de trend! Het is een sterke stevige stoel met een comfortabel zit. Zo is het uiteinde van het zitvlak naar beneden afgebogen. Hierdoor snijdt het zitvlak nooit in je benen. De Taste 4SO Wave tuinstoel komt inclusief een all weather zitkussentje.

Wave tuinstoelen van Taste 4SO

Over de Wave tuinstoel

Het frame van deze Wave tuinstoel is volledig van aluminium. Dit frame is voorzien van een beschermende antracietkleurige poedercoating. Aluminium brengt enkele voordelen met zich mee. Het roest niet, het is sterk en licht. Je kunt dus makkelijk aan en afschuiven met de Taste 4SO Wave tuinstoelen.

Rope tuinstoel

De Wave is een echte Rope tuinstoel. Rope is touw en is van all weather kwaliteit. Dit touw is uitgebreid getest op de duurzaamheid hiervan. Het is bijvoorbeeld langdurig blootgesteld aan UV-licht, zout, water, lotions, vetten, vochtige ruimtes en meer. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op Taste 4So tuinmeubelen en dit geldt dus ook voor de Wave tuinstoelen.

Zitcomfort

Bij het ontwerp van de wave zijn er extra horizontale verstevigingen gemaakt in de rugleuning. Hierdoor wordt de spanwijdte van het touw, verkleint en komt de stevigheid in de rug ten goede. Door de vormgeving en deze slimme constructie, merk je ook dat je een zeer plezierige zit hebt en ondersteuning in je rug.

Tuinset

Bij de Wave tuinstoelen hoort uitteraard ook een bijpassende tuintafel. De collectie van Taste 4SO tuintafels is groot en goed. Popualire modellen zijn de Derby, Premier, Heritage en de Granada.

Wave tuinstoel - tuinset