Aluminium tuinset

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Aluminium tuinset

Op zoek naar een aluminium tuinset

Ben je op zoek naar een aluminium tuinset, of probeer je de verschillende materialen tegen elkaar af te wegen? Het aluminium kent een strakke en moderne uitstraling, is gemakkelijk in te klappen en heeft bovendien maar een zeer beperkt gewicht. Wat dat betreft zitten de tuinsets eenvoudig in elkaar, al neemt dat niet weg dat je er in de praktische zin ontzettend veel plezier van kunt hebben. Met een aluminium tuinset, bestaande uit een tuintafel en tuinstoelen, kun je heerlijke zomeravonden beleven in je tuin of op je terras. Aluminium is licht en hiermee kun je makkelijk je aluminium verstelbare tuinstoel mee verplaatsen met de zon.

Aluminium tuinset is licht van gewicht

De aluminium tuinset is allereerst heel licht van gewicht, waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen, of op kunt bergen.

Een tuinset van aluminium kent enkele praktische voordelen:

  • Makkelijk te verplaatsen (ook voor ouderen mensen);
  • Vraagt nauwelijks onderhoud;
  • Verstelbare tuinstoelen zijn makkelijk op te bergen.

Met een brushed aluminium tuinset kies je voor een stijlvol geheel dat netjes is afgewerkt, terwijl je deze gemakkelijk kunt verplaatsen indien de ruimte daar om vraagt. Wat dat betreft kies je als het ware van het beste van twee werelden.

Eenvoud van aluminium tuinset

De aluminium tuinset is gemakkelijk inklapbaar, waardoor je veel ruimte vrij kunt maken op het moment dat je de tafel of de stoelen even niet nodig hebt. Bovendien kun je de tuinsets heel gemakkelijk bestellen. Je voert de betaling uit via iDeal, je creditcard of Paypal. Vervolgens komen we de complete set zo snel mogelijk bij je afleveren, of kun je die zelf op komen halen bij ons in de showroom. Uiteraard zorgen we daarbij voor een beveiligde SSL-verbinding, zodat je de betaling op een veilige manier kunt uitvoeren. Je hebt zo snel mogelijk plezier van je aluminium tuinset, waardoor je bij het verschijnen van de komende zonnestralen lekker in de tuin kunt gaan zitten, om wat te eten of te drinken.

Een tuinset van aluminium kan bestaan uit verschillende tuinmeubelen. Denk hierbij aan een tuintafel, tuinstoelen of zweefparasol. Bij elke tuinmeubilair wordt nagenoeg gebruikt gemaakt van een aluminium frame, omdat het nauwelijks onderhoud vraagt en licht van gewicht is. Het is belangrijk dat ook ouderen mensen die slecht ter been zijn de tuinmeubelen makkelijk kunnen verplaatsen in de tuin of op het balkon.

Hoe kies ik de juiste aluminium tuinset?

Op Tuinmeubelen.nl verkopen wij verschillende merken die op verschillende wijze aluminium gebruiken. Er is namelijk verschil in kwaliteit van aluminium:

  • Garden impressions gebruikt  een goedkoop aluminium, namelijk ongeveer 1 a 1,3 mm dik.
  • Hartman gebruikt voor haar aluminium tuinmeubelen een degelijke dikte aluminium, namelijk 1,6 mm.
  • 4 Seasons Outdoor gebruikt een 2 mm dik aluminium en levert hiermee een sterke kwaliteit. Een 4 Seasons Outdoor aluminium tuinset is hiermee kwalitatief zeer sterk.

Kies je voor een zacht metaal tuinmeubel van Garden Impressions dan kies je voor een goedkoper model. Met 4 Seasons Outdoor kies voor je hoge kwaliteit en design.

Geen roest

Een ander groot voordeel is dat aluminium door een dun gesloten oxidehuidje goed tegen lucht en vochtigheid kan.. Waar andere metalen oxideren/roesten, gebeurt dit niet bij aluminium. Hierdoor behoudt het zilverkleurig metalen frame zijn sterke karakter en heb je er geen onderhoud aan.

Op Tuinmeubelen.nl vindt je outlet aluminium tuinsets van verschillende tuinmeubelmerken:

  • Hartman aluminium tuinsets
  • Garden Impressions aluminium tuinsets met verstelbare tuinstoelen
  • 4 Seasons Outdoor aluminium tuinsets
  • Taste 4SO Aluminium tuinsets

Onderhoud & bescherming

Om aluminium in optimale kwaliteit te houden dien je het af en toe schoon te maken met een warme doek en wat groene zeep. Een tuinmeubelhoes om je aluminium tuinset af te dekken is erg raadzaam. Wij adviseren een Aerocover tuinmeubelhoes bij een tuinset of een licht metaal loungeset. Kies uit verschillende beschermhoezen in verschillende maten en verleng hiermee de levensduur van je tuinmeubels.

Let op! Plaats geen beschermhoes op een plat tafelblad. Een hoes zal anders in de tafel gaan plakken en dit resulteert in vlekken op een tuintafel en dat is natuurlijk zonde!

Op Tuinmeubelen.nl vind je 120 tuinsets van verschillende materialen zoals: aluminium, hout, kunststof, rvs of sunbrella. Bij ons krijg je standaard 2 jaar garantie en op modellen van Taste 4SO en 4 Seasons Outdoor zelfs 5 jaar garantie. Tuinmeubelen.nl biedt de laagste prijs garantie en heeft een snelle levering. Heb je naar aanleiding van de bovenstaande informatie vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom langs de A1 richting Amersfoort, afslag 7. Bij Tuinmeubelen.nl hebben wij de kennis paraat om je een gericht advies te geven.

Bij Tuinmeubelen.nl vind je goedkope aluminium tuinsets tegen lage prijzen. Veel tuinsets aluminium zijn nu in de outlet.