Barset

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Barset

Wat drinken aan je barset

Ben je toe aan een verfrissend drankje? ga dan eens rustig zitten aan je barset, tijd voor jezelf. Je vindt bij ons een aantal mooie barsets, die je de mogelijkheid bieden om  buiten te eten of te drinken zoals je ook bij een cafe of terras in de stad kunt doen.., Nodig dus gewoon je vrienden uit voor een gezellige barbecue en zorg voor gezelligheid in je tuin.

Borrelen in de tuin

De barset is een bijzondere categorie binnen de tuinsets, en biedt de mogelijkheid om hoger te zitten of staan aan een extra hoge bartafel en te zitten op de hogere barstoelen. Lekker in de buitenlucht genieten van een hapje of drankje, zonder dat je in hoeft te leveren aan comfort of gemak. Je hebt barsets met keuze uit een aantal verschillende materialen, waardoor de barset snel aansluit bij de inrichting van je tuin. Of je nu op zoek bent naar materialen als teakhout, aluminium of vlechtwerk, We hebben er wel een barset in te verkrijgen.


Snelle levering van je barset

De barset wordt zo snel mogelijk bij je afgeleverd, waardoor je er binnenkort al gebruik van kunt maken. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid deze bij ons af te halen in de showroom, waardoor je de set bovendien direct kunt zien staan. Betaal eenvoudig met iDeal, je creditcard of Paypal en zorg er op die manier voor dat je binnenkort een nieuwe diningset hebt staan. Geniet van de zomer met een uitgebreide barbecue, of schuif aan voor een hapje en een drankje met het complete gezin