Bistroset

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Bistroset

Bistroset online kopen

Ben je op zoek naar een mooie bistroset, bijvoorbeeld omdat je graag op je balkon wilt kunnen zitten, of je een klein terras tot je beschikking hebt in de tuin? Met een van de bistrosetjes kun je net als in het restaurant een hapje eten of een drankje doen, terwijl de tuinset daarnaast zorgt voor een prachtige uitstraling. Met een goedkope bistroset haal je het gevoel van een cafe restaurant naar je eigen kleine tuin of balkon. Ervaar de gezelligheid dichtbij!

Bistrosetje als in het restaurant

Je kent ze waarschijnlijk wel vanuit de restaurants, de bistrosetjes waar je samen heel gemakkelijk aan plaats kunt nemen. De setjes nemen maar weinig ruimte in, terwijl ze er aan de andere kant voor zorgen dat je uitstekend kunt gaan zitten. Kies voor een van de bistrosets van aluminium, of een exemplaar van hout. Welk materiaal je ook kiest, in combinatie met een kussentje kun je er uitstekend op zitten. Wat dat betreft zijn de bistrosets op een heel praktische manier toe te passen, terwijl je er aan de andere kant een minimale hoeveelheid aan onderhoud aan zal hebben.


Hapje of drankje aan je nieuwe bistroset

Met een van de bistrosetjes kun je op ieder gewenst moment een hapje of een drankje doen. Zet de set op het balkon neer, of plaats deze achter bij je in de tuin. Je zorgt niet alleen voor een handig setje waar je tijdens de zomermaanden gebruik van kunt maken, de setjes zorgen bovendien voor een aantrekkelijke uitstraling. Je hebt optimaal plezier van de bistroset die we je aanleveren, zelfs wanneer het weer het even niet toelaat om er gebruik van te maken.

 

Bistro Set handig op te bergen

 

Een handig voordeel aan een goedkope bistro set is dat het vaak vouwbaar, stapelbaar of inklapbaar is. De inklapbare tuinstoel of tuintafel kun je hiermee makkelijk opbergen in een opbergbox. Dit bespaart veel ruimte op een klein balkon of tuintje. Hiermee is er bijvoorbeeld weer ruimte voor een wasrek of kleine trampoline. Vanuit praktisch oogpunt is dit een erg groot voordeel ten opzichte van de grote tuinsets. Op Tuinmeubelen.nl vind je kleine bistrosets van Hartman, Sens Line, 4 Seasons Outdoor en Outdoor Living. De klassieke bistroset heeft vaak mooie krulvormen in het frame. Kies een bistro tuinset voor 2 personen, 3 personen of 4 personen. Heb je toch liever iets groters, neem dan eens een kijkje bij onze tuinsets of loungesets.

 

Met de onderstaande materialen heb je ruime keuze in bistrosets op Tuinmeubelen NL:

 

  • Aluminium bistroset;
  • Gietijzeren bistroset;
  • Kunststof bistroset;
  • Wicker vlechtdraad bistroset.

 

 

 

Zelf bistro set samenstellen

 

Zit jouw gewenste kleine tuinset er niet tussen, stel hem dan zelf samen. Combineer een bistrotafel van bijvoorbeeld de Hartman Sophie serie samen met een Garden Impressions tuinstoel bistro. Bepaal je eigen smaak en kleur. Een kies voor materialen als aluminium bistroset of gietijzeren bistroset.

 

Bij Tuinmeubelen.nl bestel je altijd gemakkelijk en snel online. Heb je vooraf of achteraf toch nog vragen over je aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice. De webwinkel is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg.