Hartman tuinstoelen

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hartman tuinstoelen kopen

Heb je reeds Hartman tuinstoelen die aan vernieuwing toe zijn, of wil je je tuin inrichten met tuinmeubelen van een uitstekend merk? Hartman is een van Nederlands bekendste tuinmeubelmerken met een royaal aanbod aan tuinstoelen, tuinkussens en tuinsets. Bekijk ons online assortiment of kom langs in een van onze showrooms, om inspiratie op te doen of de tuinmeubelen direct bij ons aan te schaffen. Hartman heeft in de afgelpen 25 jaar naam gemaakt met de kunststof tuinmeubelen, maar heeft inmiddels ook een enorme collectie tuinkussens, aluminium tuinstoelen en loungesets.

Hartman standenstoelen

De Hartman tuinstoelen zijn er in een aantal verschillende varianten. Je kunt onder andere kiezen voor de standenstoelen, waar we over het algemeen graag gebruik van maken. Je kunt de stoelen precies zo instellen zoals je wilt, waardoor je wat meer onderuit kunt gaan liggen of je juist rechtop kunt zetten. Voorzie de standenstoelen van Hartman van de juiste hoge rug kussens, om er op een comfortabele manier gebruik van te kunnen maken. Je hebt dan optimaal plezier van je Hartman tuinstoelen, terwijl je er daarnaast voor zorgt dat deze zo lang mogelijk mee zullen gaan. 

Hartman loungestoelen en diningstoelen

Daarnaast kun je binnen de Hartman tuinstoelen kiezen voor de loungestoelen en diningstoelen, die met name de laatste jaren flink in opkomst zijn. De dining stoelen sluiten prachtig aan bij je dining set, terwijl je de loungestoelen kunt gebruiken om even lekker tot rust te komen in de tuin. Het is de combinatie van comfort en kwaliteit, die ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten van het buitenleven, met de tuinmeubelen van Hartman. Bekijk ons online assortiment aan Hartman tuinstoelen en plaats je bestelling via onze beveiligde SSL-verbinding, of kom gewoon eens bij ons langs in de showroom.