Houten tuinstoelen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Houten tuinstoelen

Houten tuinstoelen bij Tuinmeubelen.nl

De houten tuinstoel is al jarenlang een gewilde tuinstoel voor op het terras, juist omdat het zo'n warm en rijke uitstraling geeft aan je tuin. De tuinmeubelen van hout  en met name ook vaak van Teakhout zijn er in een groot aantal verschillende soorten en maten. Wens je gebruik te maken van teakhout, of is een van de andere soorten hout meer geschikt? Kies voor een stapelstoel of wellicht een verstelbare tuinstoel. De keuze is enorm, dus blader door ons assortiment om op zoek te gaan naar de tuinstoel die jou aanspreekt.

Soorten houten tuinstoelen

De verschillende soorten houten tuinstoelen zorgen ervoor dat je werkelijk overal in de tuin gebruik kunt maken van het hout. Kies je voor een loungestoel, een bistrostoel of wellicht een deckchair? Verder kun je denken aan een loveseat of de gewone tuinstoel. Deze laatste schuiven we aan bij de tafel, bijvoorbeeld om het ontbijt, de lunch of het diner te gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat de houten tuinstoel lekker zit en dat de uitstraling past bij de rest van je inrichting van de tuin.


Uitstraling van de houten tuinstoel

De uitstraling van de houten tuinstoel is heel bijzonder. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het een natuurlijk materiaal is, waar een bepaalde vorm van karakter in zit. Zo zal een houten stoel zonder onderhoud gaan verkleuren of vergrijzen, afhankelijk van het onderhoud kun je je tuinstoel helemaal aanpassen naar je eigen wens. Zorg ervoor dat je de stoel goed onderhoud, of dit nu het afnemen of olien betreft is afhankelijk van de kwaliteit van het hout. Op die manier blijft de stoel mooi en heb je daar jaar na jaar veel plezier van. Je zorgt er op die wijze voor dat de houten tuinstoel nooit verloren hoeft te gaan en dat je keer op keer kunt genieten van de warme uitstraling die er vanuit gaat.