Ligstoel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ligstoel

Op zoek naar een ligstoel

De ligstoel is een niet opklapbare relax stoel, maar deze luie tuinstoelen zijn er niet alleen verstelbaar en opklapbaar, maar kunnen ook als vaste wicker stoel voorkomen of als smaller ligbed, waardoor je er op een heel ontspannen manier in kunt gaan zitten. Je kunt de ligstoel in tegenstelling tot de relaxstoel niet gebruiken als een reguliere tuinstoel, maar je kunt er daarnaast wel voor kiezen om je benen languit te leggen en er lekker in te gaan liggen. Jij bepaalt hoe je de ligstoel gebruikt, zodat je er optimaal plezier aan beleefd.

Ligbed of ligstoel?

Bij een ligstoel zit je net tussen een ligbed en de bekende tuinstoelen in, je hebt de breedte van een tuinstoel en een ligstoel kan ook niet helemaal plat om op je buik te liggen zoals wel kan bij een ligbed. Toch zijn het vaak mooie obkecten in je tuin die uitnodigen om in te gaan zitten, het comfort spat er af. Ligstoelen nemen over het algemeen ook iets minder ruimte in wardoor deze ligstoelen beter en makkelijker in je tuin te plaatsen zijn.

Lekker relaxen in je ligstoel

Jij brengt jouw zomers het liefst horizontaal door. Als jij lekker op je ligstoel in je tuin ligt krijgt niemand je er meer af. Hooguit om een ijskoud drankje uit de koelkast te pakken. Daarna ga je weer lekker liggen. Om bij te bruinen maar vooral om lekker te relaxen. En als je even rechtop wil zitten verstel je je ligstoel in een handomdraai. Ideaal.

Waarom een opklapbare ligstoel zo handig is

Er zijn veel soorten ligstoelen. Maar een van de fijnste modellen is een opklapbare ligstoel. Zo’n stoel maakt het namelijk mogelijk om de hele dag in de zon te liggen. Verplaats je ligstoel gewoon steeds in de richting van de zon en je weet zeker dat je egaal bruin wordt. Een opklapbare ligstoel neem je ook makkelijk mee. Naar het strand bijvoorbeeld. Of naar de camping.

Ligstoel in vrolijke kleuren

Een ligstoel mag gezien worden. Kies daarom voor een ligstoel in een vrolijke kleur. Dan komt het vakantiegevoel vanzelf. Ga bijvoorbeeld eens op een knalroze ligstoel liggen, of kies voor limegroen. Pas je drankjes erop aan en mix een cocktail in knalkleuren. Ideaal voor een relaxte zomeravond.

Werken op je ligstoel

Een ligstoel is natuurlijk ideaal om op te ontspannen. Maar wist je dat een verstelbare ligstoel ook ideaal is om op te werken? Een comfortabelere manier om thuis te werken is er niet. Zet je ligstoel rechtop maar laat je benen lekker rusten, zet een parasol neer zodat je laptopscherm leesbaar blijft en werken maar. Op die manier voelt werken bijna als vakantie. En is het tijd voor een break? Dan laat je de ligstoel gewoon zakken voor een powernap. Schijnt ook nog eens hartstikke goed te zijn voor je productiviteit.

Onderhoud van je ligstoel

De meeste verstelbare ligstoelen zijn van aluminium. Dit fijne, lichtgewicht materiaal blijft het langste mooi als je het binnen zet. In een berging of schuur bijvoorbeeld. Zo blijven de scharnieren soepel functioneren en verstel jij je stoel moeiteloos van zit naar lig. Heb je geen binnenruimte? Geen nood. Omdat de meeste ligstoelen inklapbaar zijn is er altijd wel een plekje te vinden in je huis om je ligstoel op te slaan.

Kussens voor nog meer comfort

Ben jij iemand die uren kan zonnebaden in een ligstoel? Kies dan voor een ligstoel met een kussen in je nek. Dat ligt nog comfortabeler. Koelt het een beetje af? Leg dan een luchtige doek over je heen. Een fijn geweven hamamdoek bijvoorbeeld. Zo lig je heerlijk beschut. Zeker als het waait is het een fijne oplossing.

Ligstoel voor elk postuur

Het maakt niet uit of je klein of groot bent. Een ligstoel past altijd. Dat komt omdat ze zo makkelijk te verstellen zijn. Je verstelt je stoel in een handomdraai. Er is altijd een stand die goed bij jouw lichaam past. Experimenteer met alle opties en kijk wat voor jou de ideale stand is om de zomer in door te brengen. Wordt het met de benen horizontaal? Of liever een beetje gebogen? Wissel het gewoon lekker af en kijk waar je zin in hebt.

Ligstoel combineren met een bestaande tuinset

Veel tuinmeubelfabrikanten hebben een ligstoel opgenomen in hun collectie. Dat maakt het makkelijk om je bestaande tuinset uit te breiden met een ligstoel in dezelfde stijl. De stoelen van 4 seasons outdoor summit bijvoorbeeld passen perfect bij de rest van de Summit collectie. Dat zorgt voor een mooi rustig beeld in je tuin. En zoek je er een accessoire bij? Dan zoek je gewoon binnen de serie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur kussen of een bijpassend bijzettafeltje.

Online ligstoel bestellen

Je kunt je ligstoel gewoon online bestellen, bijvoorbeeld door te betalen met iDeal, Paypal of je creditcard. We zorgen voor een beveiligde SSL-verbinding en leveren de stoel vervolgens zo snel mogelijk bij je af. Je hebt er op die manier zelf zo min mogelijk omkijken naar, waardoor je in principe alleen maar hoeft te wachten op het moment dat je erin kunt gaan liggen. Vanaf dat moment geniet je van de ligstoel en zorg je ervoor dat de komende zonnige dagen jouw moment zullen worden. Blader door ons assortiment ligstoelen en kies een exemplaar uit dat je qua design en materiaal aan weet te spreken.