Teak tuinstoelen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Teak tuinstoelen

Teak tuinstoelen bij Tuinmeubelen.nl

De teak tuinstoelen uit de collectie van tuinmeubelen.nl zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Alle teak tuinstoelen worden gemaakt van gecertificeerd teakhout. Dit is een tropisch hardhout dat zeer populair is en vaak wordt gebruikt voor het vervaardigen van tuinmeubelen. Teakhout is duurzaamheid, weerbestendig en daardoor uitstekend geschikt voor buiten. Ons ruime assortiment teakhouten tuinmeubelen kun je perfect combineren met teakhouten tafels. Maar ook aluminium tafels en tuintafels van kunststoffen matchen uitstekend met het teakhouten materiaal. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie teakhouten tuinstoelen en laat je inspireren door de verschillen stijlen en kleuren. 

Teakhouten tuinstoelenmet karakter

Kies je voor teakhout dan kies je voor tuinstoelen met karakter. Geen enkele teakhouten tuinstoel of tafel is hetzelfde en dat is dan ook de charme van deze tropische houtsoort. De kleine onvolkomenheden en de nerfstructuur maken teakhouten tuinmeubelen extra speciaal. Ook kan teakhout naar verloop van tijd door zonlicht verkleuren. De typische zilvergrijze kleur is een van de kenmerken van teakhout. Voor wie de voorkeur geeft aan de oorspronkelijk kleur, kan de teak tuinstoelen behandelen met een teakprotector. Het voordeel van teakhout is dat het van nature voorzien is van een beschermlaag tegen vochtvorming en schimmel. Hierdoor heeft teak weinig onderhoud nodig. Vaak is een zeepsopje van water en groene zeep al voldoende.

Online teak tuinstoelen

Bij Tuinmeubelen.nl kun je veilig en eenvoudig teak tuinstoelen online kopen. Je vindt in ons assortiment een ruime keuze aan diverse tuinstoelen van teak. Ook voor een mix en match van materialen kun je in onze collectie terecht; zoals bijvoorbeeld de prachtige teak tuinstoelen van het merk Hartman. Deze stoelen zijn uitgerust met een kunststoffen kuipzitting met teakhouten stoelpoten. Een unieke combinatie die prachtig staat bij zowel een teakhouten als een kunststoffen tuintafel. In de teak tuinstoelen collectie van Exotan vind je tuinstoelen in een klassieke stijl. De tuinstoelen zijn gemaakt van outdoor textiel voorzien van teakhouten details. Voor wie de voorkeur geeft aan een verstelbare tuinstoel van teak kan terecht in de collectie van SenS-Line. In deze serie vind je verstelbare tuinstoelen die volledig vervaardigd zijn van gecertificeerd teakhout.