Verstelbare stoel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Verstelbare stoel

Verstelbare stoel online kopen

Ben je op zoek naar een verstelbare stoel, of wil je meer weten over de voordelen hiervan? Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal modellen. Met de verstelbare stoelen kun je op een prettige manier van de zon genieten, bijvoorbeeld door de rugleuning wat verder achterover te zetten, of juist weer rechter te plaatsen. De verstelbare stoel wordt ook wel een standenstoel genoemd omdat deze in diverse posities te verstellen is door de armlegger in de verschillende standen te plaatsen. De verstelbare stoel heeft vaak een standaard afmeting waardoor de tuinkussens met een hoge rug hier  goed in passen, de afmeting van deze tuinkussens is 50x123 cm. De verstelbare tuinstoelen vinden we grotendeels in de kunststof tuinstoelen en ook in de tuinstoelen van aluminium. populair is momenteel de gasveer verstelbare tuinstoel, hierbij wordt de rug van de wicker tuinstoel door middel van een gasveer op luchtdruk traploos in een andere stand geplaatst.

Stoelen verstellen

Als je de verstelbare stoelen wilt verstellen is het verstandig om dat voorzichtig te doen, aangezien je op die manier beschadigingen kunt voorkomen en je de armleggers in de juiste positie zet . Zorg ervoor dat je de beide armleuningen tegelijkertijd optilt, om de stoel op die manier naar wens in te stellen. Het zou bijna vanzelf moeten gaan, waardoor je in het geval van weerstand beter direct even kunt kijken wat er mis gaat. Zo kun je de verstelbare stoel precies zo gebruiken als je wenst en maak je er tijdens een zomerse dag optimaal gebruik van. Door het verkeerd verstellen en scheef zitten in de standenstoel kan er schade ontstaan, zorgvuldig gebruik verlengt dan ook de levensduur van de verstelbare tuinstoel.


Verstelbare stoel bestellen

Je kunt de verstelbare stoel heel gemakkelijk online bestellen, zodat we die bij je thuis af kunnen leveren. Alle bekende merken hebben we vertegenwoordigd, Hartman, Kettler, Grosfillex en vele andere. Uiteraard kun je de bestelling op een veilige en betrouwbare manier plaatsen, via een beveiligde SSL-verbinding. Verder beschikken we over diverse keurmerken en heb je de mogelijkheid om je aankoop bij ons in de showroom af te halen. We kunnen je uiteraard meer vertellen over het gebruik van de stoelen, of over het onderhoud hiervan. Je maakt op die manier optimaal gebruik van de verstelbare stoelen, zoals je die zelf uit kunt zoeken binnen ons uitgebreide assortiment.