Inklapbare tafel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Inklapbare tafel

Met een inklapbare tafel wordt er altijd in jouw tuin geklapt

Wil je dat er altijd wordt geklapt in jouw tuin? Koop dan een fijne inklapbare tafel. Zo creëer je letterlijk in een handomdraai extra plek. Handig voor als je onverwachts bezoek krijgt of als je wat extra bloempotten kwijt wilt. Om zaadjes in op te kweken bijvoorbeeld. Met een inklapbare tafel kun je alle kanten op.

Inklapbare tafel en bank ineen

Bij Outdoor Living hebben ze iets heel slims bedacht. Een bankje met een ingebouwde inklapbare tafel. Gebruik je hem niet? Dan is het een zitting. Heb je hem nodig? Dan klap je de tafel makkelijk even uit. Als het tafeltje omhoog is kun je met twee personen zitten. Is het tafeltje ingeklapt dan past er nog een extra persoon bij. Ideaal voor mensen die niet veel opbergruimte hebben, maar wel behoefte hebben aan een tafel in de tuin. Op dit hardhouten bankje zit bovendien twee jaar garantie. Dat betekent dat je er heel wat zonnige zorgeloze dagen op door kunt brengen.

Inklapbaar tafelframe

Niet alleen het bankje met de geheime klaptafel is een slim ontwerp van Outdoor Living, ook het losse inklapbare tafelframe mag gezien worden. Dit frame is in te vouwen tot een heel klein pakketje. Hierdoor kan jij deze inklapbare tafel gemakkelijk opbergen op dagen dat de zon niet schijnt en jij geen gebruik maakt van deze fantastische tafel. Is het wel mooi weer? Dan pak je er een los tafelblad bij. Je kunt er trouwens ook een dienblad met lekkere hapjes op zetten. Kun je meteen ervaren hoe verrassend stabiel dit inklapbare tafelframe is.

Inklapbare statafel

Lekker met je elle bogen op tafel hangen? Dat kan met een inklapbare statafel. Eigenlijk zijn ze onmisbaar voor een feestje. Je zet er makkelijk even wat lekker hapjes op en mensen schuiven graag bij elkaar aan. Door een inklapbare statafel neer te zetten voorkom je dat je een kringfeestje krijgt waar niemand van zijn plek komt. Statafels zorgen ervoor dat de sfeer op jouw feest een stuk informeler en gezelliger wordt. En is het feest afgelopen? Dan maak je ze makkelijk schoon met een vochtig doekje en klap je ze snel in. En als eenmaal bekend is dat je een inklapbare statafel hebt zal je zien dat je heel snel populaire in de buurt wordt: iedereen wil jouw inklapbare statafel wel lenen!

Waarom een inklapbare tafel juist buiten zo handig is

Natuurlijk is een vaste tuintafel fijn. Maar wat doe je als die tafel op een plek staat waar je niet de hele dag zon hebt? Een vaste tuintafel is meestal te zwaar om zomaar even te verplaatsen. Met een inklapbare tafel heb je dat probleem niet. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en je pakt ze makkelijk even op. Als je een inklapbare tafel combineert met een klapstoel draai je lekker met de zon mee in je tuin of op je balkon.

Inklaptafel voor aan de muur

De ideale oplossing voor balkons die voor meerdere doeleinden worden gebruikt? Een inklaptafel voor aan de muur. Zo kun je de ene dag je wasrek op het balkon zetten en de andere dag lekker met vrienden eten aan je inklapbare tafel. Met een beetje passen en meten kan je er zelfs met een heel gezin aan zitten.

Inklapbare tafel permanent buiten laten staan

Een inklapbare tafel hoeft niet altijd naar binnen. Sommige tafels kunnen prima een seizoen buiten staan. Toch adviseren we je tafel binnen te zetten wanneer je hem niet gebruikt. Waarom? Vanwege de duurzaamheid. Zo hebben de scharnieren een langere levensduur, en dus ook jouw inklapbare tafel. Nog een extra tip: vet regelmatig even de scharnieren in. Zo zorg je ervoor dat je de klaptafel razendsnel in-en uitklapt, ook als je onverwachts gasten krijgt. Als je dat razendsnel doet wordt er misschien toch nog voor je geklapt