Lounge tafel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Lounge tafel

Op zoek naar een lounge tafel

De lounge tafel kun je op een aantal verschillende manieren inzetten, waardoor het een heel flexibel onderdeel is van je tuinmeubilair. Gebruik de tafel als een bijzettafel, of kies ervoor er je voeten even op te laten rusten. Je bepaalt helemaal zelf hoe je deze lounge tafels in je tuin wilt plaatsen.

Lounge tafel of bijzettafel

Als je de lounge tafel als een bijzettafel wilt gebruiken is het verstandig om deze in ieder geval af te stemmen op het design van de overige tuinmeubelen die je hebt staan. De wicker lounge tafels komen natuurlijk het best uit wanneer je de kleur of zelfs het materiaal ook ergens anders toepast. Kom eens langs bij ons in de showroom om de lounge tafel of bijzettafel in het echt te zien. Daarnaast kunnen we je adviseren in het maken van je keuze, uit een selectie die je online kunt maken uit het beschikbare assortiment.


Wicker lounge tafel

Je kunt bij ons online een Wicker lounge tafel bestellen, waardoor je kiest voor een prachtig exemplaar dat op een heel stijlvolle manier in elkaar zit. Bovendien vraagt de tafel maar om weinig onderhoud, indien je ervoor zorgt dat je deze heel regelmatig netjes schoonmaakt. Je hebt op die manier een groot aantal jaren plezier van de bijzettafel, zonder dat je er aan de andere kant erg veel omkijken naar hebt. Wat dat betreft zorgt de Wicker tuintafel ervoor dat je de tuin op een stijlvolle manier verder kunt aankleden.