Uitschuifbare tafel

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Uitschuifbare tafel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een uitschuifbare tafel, ben je bij ons aan het juist adres. Ook voor uitschuifbare tuintafels voor in een zonnige achtertuin of op het balkon zit je hier goed.

Extra ruimte met een uitschuifbare tafel

Een uitschuifbare tafel is erg handig als je vaak een wisselende groep mensen aan tafel hebt zitten. Wanneer je gezellig met je partner in de tuin of op het balkon wilt zitten is dat geen probleem, maar ook als je onverwachts bezoek krijgt kunnen ze gewoon mee eten. Je schuif de tafel eenvoudig uit en creëert zo gemakkelijk meer zitruimte aan tafel. Uitschuifbare tuintafels zijn er in allerlei soorten en maten, zo kun je uitschuifbare tuintafels kopen voor in een grote tuin, maar ook voor op een bescheiden balkon. Uitschuifbare tafels kunnen gemaakt zijn van plastic, hout of ander materiaal. Het uischuif mechanisme kan ook per tafel verschillend zijn. Sommige tafels bestaan uit twee delen waar je een extra stuk tussen kunt plaatsen, maar bij andere uitschuifbare tuintafels zit het extra deel onder een van de kanten van de tafel. Welk soort tafel je ook kiest, ze zijn allemaal even gemakkelijk in gebruik.


Uitschuifbare tuintafel bestellen

Ben je op zoek naar een uitschuifbare tafel? Zoek dan niet verder en kies een tafel uit ons ruime assortiment, voor in de tuin of op het balkon.