Vierkante tuintafel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vierkante tuintafel kopen

Een vierkante tuintafel zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, vooral wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een stevige houtsoort. Je hebt daarnaast de keuze uit een aantal andere materialen, zoals kunststof. Blader door de diverse tuintafels en kies op die manier voor een model dat je aanspreekt.

Ruimte op de tuintafel

De vierkante tuintafel zorgt ervoor dat je meer dan voldoende de ruimte hebt, bijvoorbeeld om samen te dineren. Ook tijdens het ontbijt heb je de ruimte om de verschillende spullen neer te zetten. Dankzij de vierkante vorm heb je in de hoeken meer dan voldoende de ruimte, om bijvoorbeeld met z’n tweeën of vieren aan tafel te zitten. Wil je alleen wat drinken? Dan zorgen de vierkante tuintafels voor een robuuste uitstraling en bijvoorbeeld de warmte die er uit gaat van het hout.


Uitstraling van de vierkante tuintafel

De uitstraling van de vierkante tuintafel past uiteraard goed bij de tuinstoelen waar je gebruik van kunt maken. Je laat de vorm op die manier in meerdere onderdelen terugkomen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een bepaalde mate van rust in je tuin of op je balkon te creëren. Het is wat dat betreft verstandig om de vorm goed in gedachten te houden op het moment dat je een tafel of een set stoelen aan gaat schaffen. Kleed de vierkante tuintafel aan met bijvoorbeeld een plant of een tuinlamp.