Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u uw bestelling laten bezorgen op 1 van de waddeneilanden of Zweeuws-Vlaanderen? Dan regelen wij dit voor u. Aangezien dit vaak in samenwerking moet met een regionale bezorgdienst in uw regio, is de bezorgsnelheid trager. Houdt u rekening met +- 2 extra werkdagen, bovenop de aangegeven bezorgsnelheid die te vinden is op de productpagina.

Extra kosten

Mochten hier extra kosten aan verbonden zijn, zullen deze automatisch in het bestelproces weergegeven worden. Dit kan per product verschillend zijn. Waarom worden er extra transportkosten gerekent, terwijl verzending boven de *€ 50,- gratis is? Dat leest u hieronder.

Extra vervoerder zorgt voor extra kosten

Bepaalde locaties, denk bijvoorbeeld aan Ameland. Daar heb je locale transporteurs die specifiek gericht zijn op het post en pakket vervoer in die regio. Zij bundelen alles en maken dan de oversteek met de pond of tolweg. Het is te duur om een bestelbus of vrachtauto, voor 1 enkele bestelling, deze oversteek te laten maken. Daarom wordt uw bestelling overgedragen aan deze regionale vervoerder. Hierdoor wordt uw bestelling door 2 verschillende transport bedrijven verzonden:

- Partij 1 is, de transporteur die het vanuit ons magazijn richting de regio transporteur brengt, in dit geval partij 2.

- Partij 2 is de regionale transporteur, die het eiland/ Zweeuws-Vlaanderen op/in rijdt.

Allebei de transporteurs sturen ons een factuur. Vooral bij grotere producten, worden de verzendkosten in zo'n geval 2x zo duur. Daarom moeten wij in sommige regio's en sommige producten extra transportkosten in rekening brengen.

2e levering door: Garantie, omruilen, vervangt product etc.

Mocht er om wat voor reden dan ook een 2e transport actie opgezet moeten worden? Houdt u dan rekening met extra transportkosten, welke wij in rekening moeten brengen. Transport in uw regio is gewoon erg duur. Het transport kan bijvoorbeeld duurder zijn, dan de winst die op een product zit. Daar moeten wij onszelf in zien te beschermen, onze excuses daarvoor.

Dit komt doordat er gebruik gemaakt moet worden van 2 transportbedrijven, zoals uitgelegd in de vorige alinea. Weet u zelf hier een goedkopere oplossing voor, dan horen wij dat graag en staan wij hier voor open.