Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Ten eerste onze excuses dat wij u in onzekerheid hebben gebracht, waardoor u de vraag stelt, waar blijft mijn bestellen?

Wij kunnen meer mensen in een korteretijd helpen, als wij getroomlijnt klantenvragen ontvangen. Het is dus er belangrijk dat u uw vraag stelt via het onderstaande contact formulier.

Wij streven ernaar om op werkdagen voor 15:00, u nog dezelfde dag te informeren. Bij grote drukte lukt ons dit niet altijd, onze excuses daarvoor.

Wanneer contact opnemen

Graag pas informeren in de ochtend op de uiterste bezorgdatum. Als er op de product pagina staat 1-5 werkdagen en u besteld maandag, dan is de eerste werkdag dinsdag. Dit betekend dat u uiterlijk maandag uw bestelling mag verwachten. Graag willen wij u vragen, om tot maandagochtend te wachten om met ons contact op te nemen. Sommige transporteurs nemen pas op de vooravond tussen 19:00 en 22:00 per e-mail contact met u op.

Met een zonnige groet,

Team Tuinmeubelen.nl

Wij ontvangen graag de onderstaande gegevens


Wij willen u vragen om het bovenstaande formulier in te vullen, zo kunnen wij sneller & efficienter uw vraag beantwoorden. Vragen via het bovenstaande contactformulier kunnen wij ook sneller beantwoorden, dan wanneer u belt. Dus graag het bovenstaande formulier invullen en verzenden.