Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen is geen enkel probleem bij ons. Dit kan voor kleine producten, maar ook voor het inrichten van bijvoorbeeld een strandtent of vakantiepark. Laat ons weten wat u zoekt, wij zullen dan met u meedenken en een voorstel op maat maken. 

Zakelijk bestellen kan gemakkelijk via onze webwinkel. In het bestelproces kan je aangeven of je zakelijk of privé wenst te bestellen. Heb je grotere order die je wilt bestellen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier hierboven. 

 E: [email protected]
 T.a.v.: Metin tuinmeubelen zakelijk bestellen

Horeca

Wij doen veel inrichtingen voor horeca. Van een kleine terras met 6 tafels en stoelen tot grote terrassen van enkele honderd vierkante meters voorzien van tafels, stoelen, loungesets, parasols en meer. Vaak kunnen wij alles uit voorraad leveren, ook de grotere projecten. Belangrijk is vaak het budget, de stijl en de indeling van het terras.

Neem contact met ons op en leg ons jouw project voor, zodat wij hier samen iets moois van kunnen maken.

 

Strandtenten & lounge

Comfortabel je terras inrichten, wij denken graag met je mee. Strandtenten en horeca vragen om een andere kwaliteit dan particulier gebruik. Wij hebben verschillende merken en oplossingen welke hier zeer geschikt voor zijn. Leg je wensen voor bij ons en wij zullen de bijpassende tuinmeubelen aanreiken en met je meedenken wat de beste oplossing is. Neem hiervoor ook contact met ons op via de mail of per telefoon.

 

Vakantieparken

Je wilt niks liever, dan degelijk tuinmeubelen voor je gasten waar ze comfortabel op kunnen zitten. Tegelijkertijd moet het sterk en onderhoudsarm zijn, zodat het niet telkens gerepareerd hoeft te worden. Deze uitdagingen zijn ons niet vreemd en wij weten wat jij zoekt. Geeft ons het project door, de aantallen, welke stijl jij in gedachten hebt en het budget, dan zullen wij de verschillende opties voor leggen. Neem hiervoor ook contact met ons op via de mail of per telefoon.

 

Zorginstellingen en gemeenten

Zorginstellingen werken vaak met budgetten en daar vinden wij dan de passende oplossingen voor. Van bejaardencentrum tot instellingen met moeilijk opvoedbare kinderen, wij denken graag met je mee en zullen de verschillende opties voorleggen. Neem hiervoor ook contact met ons op via de mail of per telefoon.

Gemeenten werken net als zorginstellingen met budgetten. Leg ons voor wat jouw wensen zijn en wat het budget is, dan kunnen wij kijken wat hier binnen past. Wij denken graag mee en zullen de verschillende opties voorleggen. Neem hiervoor telefonisch of per mail even contact met ons op, zodat wij de wensen kunnen uitwerken.

Buitenlandse zakelijke bestellingen

Zit jouw onderneming in het buitenland? Dan is vaak de vraag of de verlegde dan krijgen wij vaak de vraag of er verlegde BTW mogelijk is of leveringen met douane formulieren. Bij ons kan je gewoon terecht met je wensen. Geef ons door wat je graag wilt hebben of welk project er ingevuld moet worden, met het bijpassende budget. Wij zullen de opties dan voorleggen en kunnen daarbij eventueel de verlegde BTW factuur bij voorleggen. 

 

Overige zakelijke organisaties

Wij denken graag met je mee, waardoor de zakelijke opties vaak gewoon mogelijk zijn. Leg ze gewoon voor aan ons en wij gaan er mee aan de slag.

 

Container matig bestellen

Wil je groter bestellen, dan is een container matige bestelling wellicht aantrekkelijk. Hierbij kan de container gevuld worden met verschillende soorten tuinmeubelen en accessoires. Je bent dus niet verplicht om een container van 1 soort of type af te nemen. Vaak is dit financieel gezien de goedkoopste oplossing, echter zal de bestelling wel van een minimale hoeveelheid moeten zijn. In overleg met jou, zullen wij de verschillende opties voorleggen.

Stuur ons een e-mail bericht naar [email protected] voor een offerte op maat. 

Wil je zakelijk bestellen? Vul dan het onderstaande contact formulier in om een aanvraag te doen. Op zakelijke bestellingen kunnen we u vaak een korting bieden en via het onderstaande formulier kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Dit zal gebruikt worden voor het opmaken van de factuur.

Dit zal gebruikt worden voor het opmaken van de factuur.

Bijvoorbeeld: hoe snel kan de bestelling geleverd worden?